Suzan Kardeş

Doğum Yeri : Yugoslavya/ Kosova
Doğum Tarihi :
15 Nisan 1960
Hakkında :
Profesyonel çalışma hayatına 1982’de Hürriyet Gazetesi’nin fotoroman çekimlerinin ve Şan Tiyatrosu’ndaki oyunların saç ve makyajlarıyla başladı. Birçok sinema, tiyatro, reklam ve fotoğraf çekimlerinde makyöz ve kuaför olarak görev aldı.
İlgili Filmler
mimarsinan
7 Haziran 2014 14:09Bir özel banka reklamında küçük kız çocuğuyla sohbet eden Atatürk'ü canlandıran Haluk Bilginer'in makyajını yapması, sanatında ne kadar uzman olduğunu görmek için yeterlidir. Sesiyle, oyunculuğuyla, makyaj konusunda harikalar yaratmasıyla çok yönlü biri olan Suzan Kardeş, Rumeli Türkülerinin daha bir sevilmesinde, bu kültürün aktarılmasında da rol oynamıştır. Yolu açık, nice başarılar kendisinin olsun.
Cevap YazHalil Güneşli
21 Ocak 2010 12:42Bir Demet Tiyatro'nun unutulmaz karakteri, esas mesleği makjay ama albüm çıkardı ve birçok ünlü ona destek verip albümünde şarkılarına eşlik etti.
Cevap Yaz