Sami Güçlü (Mehmet Sami Güçlü)

Doğum Yeri : Adana
Doğum Tarihi :
20 Mart 1947
Ölüm :
2019-03-19
Eğitim :
Adana Çağ Üniversitesi Sinema Tv Bölümü
Hakkında :
İlgili Filmler
Göztepe
20 Mart 2019 14:08Arzu film ekolünden Ertem Eğilmez'in asistanıydı birkaç filmini seyrettim fena değildi Allah rahmet eylesin.
Cevap Yazmansurx
3 Ocak 2017 04:03Sami güçlü son iki filmini sinema filmi olarak çekmişti aşkın dansı sevgi emektir 2006 ve takım 2011 bu filmler o dönem mevlana filmleri ve diğeri nefes vatan sağolsun filmleri etkisiyle çekildi ama vizyona giremedi iki filmde sami güçlü video yönetmeni olarak filmleri 16mm çekince sanırsam bundan filmler salon bulamadı iki filmde de kadrolar iyiydi bu iki filmden sonra takım 2011 den sonra bir daha film yapmaya cesaret edemedi.
Cevap Yazmansuryıldırım
23 Nisan 2015 09:46Ertem eğilmezin asistanı olmasına rağmen hep video filmi yönetmeni olarak kaldı akıllarda 80 ler ve 90 larda video piyasasının en çok filim çeken yönetmeni mehmet sami güçlü sami güçlü ve mehmet s.güçlü adlarıyla ayrı ayrı video filimleri çekmiştir malesef bütün filimleri içinde bir tane bile iyi bir filmi yok ama buna rağmen filimlerinde sinema duygusunu video filimlerinde bile yakaladığını söylemeliyim buda büyük bir başarı sinema herşeyden önce duygu işidir en kötü tv filmi ve tv dizisi ve amatör havadaki filminde bile sinema duygusunu verebilen yönetmenimz keşke daha özenli filimler çekse daha iyi filmler çekmeye çalışsaydı son iki filminin gişe için çekilip vizyona girmemeside üzücü .
Cevap Yaz