Cevdet Arıkan
KİŞİSEL BİLGİLER
Cinsiyet
Erkek
Doğum Tarihi
26 Şubat 1948
Doğum Yeri
Tarsus
BiYOGRAFİ
Biyografi Bulunamadı
  Oyuncu (146)
 YORUMLAR  (16)
2000 karakter kaldı
SarpBayhan
6 yıl önce
Cevdet bey'in en sevdiğim rolü Tosun Paşa filmindeki Suphi karakteridir.

dieFohlen
9 yıl önce
Kendisini birçok filmde neredeyse hiç konuşmadan da olsa yer almıştır. İzlediğim filmler arasında özellikle Her Gönülde Bir Aslan Yatar filminde en çok konuştuğu ve aktif rol aldığı filmlerinden biri olarak göze çarpmaktadır. Bunun haricinde Tosun Paşa, Meraklı Köfteci filmlerinde de iyi oynamıştır.

sinemaadamı
10 yıl önce
meraklı köfteci , tosun paşa , kibar feyzo filmlerinde kısa ve öz rolleri vardı ama hepsini iyi oynamıştı. emrahın zavallılar filmindede ferdinin kara gurbet filmlerindede iyiydi bence rolü kısa ama iyi iş çıkarıyor. bi şaşkın damattaki rolünü yakıştıramadım kendisine oda dönemin şartlarından etkilenmiş.

sinemaagresif
10 yıl önce
tosun paşadaki seferoğlu suphi rolü çok başarılıydı.

kadelli
12 yıl önce
Tarsusta bir ara ayakkabıcı dükkanı açtığını duydum. sonra tarsusun musalla mahallesinde boyacılık yaptığını duydum. tevfik şen in arkadaşı diye biliyorum.2 si de tarsuslu. bir de danyal topatan ve haşmet zeybek var tabi.