Türk sinema ve tiyatrosunun usta ve başarılı ismi Ahmet Uğurlu hayata veda etti.
31 Mayıs 2024

''Tabutta Rövaşata'' filmindeki Mahsun karakteri ile hepimizin tanıdığı Ahmet Uğurlu 71 yaşında hayata gözlerini yumdu. Ölüm haberini Cem Yılmaz ve Zafer Algöz yaptıkları paylaşım ile duyurdu. Uzun süredir kanser hastalığı nedeni ile tedavi gören sanatçının kötü haberi tüm sanat camiasını yasa boğdu.

Ahmet Uğurlu son yolculuğuna bugün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazıyla Üsküdar Şakirin Camisi’nden son yolculuğuna uğurlanıyor. Sanatçı, Anadolu Hisarı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı: Sinema ve tiyatromuzun kıymetli sanatçılarından Ahmet Uğurlu’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sanat camiamıza başsağlığı diliyoruz.

Cem Yılmaz: Çocukluk arkadaşlarım Taner kardeşimin ve Tuna abimin dayısı, Mustafa abimizin abisi, değerli büyüğümüz Ahmet Uğurlu abimizin mekânı cennet olsun. Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim. Gençlik kahramanımızdı.

Zafer Algöz: Çocukluğumuzun ve gençliğimizin Çobanbey mahallemizin ilk aktörü. Hepimizin ilham kaynağı. Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun. Çok büyük kayıp.
 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)