Mazhar Alanson ve Fuat Güner, yeni menajerlik şirketi Tema Sanat ile anlaşma imzaladı. Özkan Uğur’un anısını yaşatmaya devam edecek olan MFÖ, müzik yolculuğunu aynı isimle sürdürecek.
15 Ekim 2026

Kurulduğu günden bu yana farklı kuşaklardan müzikseverlerin gönlünde özel bir yer edinen MFÖ, uzun bir aranın ardından yeniden sahnelere dönmeye hazırlanıyor. Türk müzik tarihine damga vuran “Ele Güne Karşı”, “Sarı Laleler” ve “Ali Desidero” gibi unutulmaz şarkılarıyla hafızalara kazınan grup, yeni dönemde sevenleriyle buluşmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

MFÖ üyeleri Mazhar Alanson ve Fuat Güner, geçtiğimiz günlerde Tema Sanat ile menajerlik anlaşması imzaladı. İmzalanan anlaşmayla birlikte grubun yeni dönem sahne çalışmaları ve müzik yolculuğuna ilişkin süreç, Tema Sanat bünyesinde yürütülecek. Ajansın kurucusu Sercan Akkaya da MFÖ’nün yeni dönemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sercan Akkaya: “MFÖ, yıllar içinde şarkılarıyla hafızalarda ve hayatlarımızda çok özel bir yer edindi. Böylesine güçlü bir müzikal mirasın parçası olmak ve bu yolculuğa birlikte devam edecek olmak benim için büyük bir heyecan. Müziğin birleştirici gücüyle, dinleyicilere dokunacak güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.

ÖZKAN UĞUR’UN ANISIYLA, MFÖ ADIYLA YOLA DEVAM

Özkan Uğur’un vefatının ardından bir süre sahnelerden uzak kalan MFÖ, müzik yolculuğunu aynı isimle sürdürme kararıyla dinleyicileriyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Mazhar Alanson ve Fuat Güner, grup üyeleri ve dostları Özkan Uğur’u her daim anacaklarını ve onun anısını yaşatmaya devam edeceklerini ifade etti.

Mazhar Alanson ve Fuat Güner yaptıkları ortak açıklamada: “Yeni menajerlik şirketimiz Tema Sanat ile yollarımız, eski dostumuz Ahmet San'la buluştuğumuz bir toplantıda, Mazhar Fuat Özkan'ın bundan sonraki yıllarını daha verimli, daha faaliyetli ve daha sanat'la dolu projelerle geçirmemiz gerektiği konusunda hem fikir olduk. Tema Sanat şirketinin ortaklarından Sercan Akkaya ve Emrah Köse ile birlikte yeni proje ve çalışmalarımıza başladık. Bu verimli toplantı ve ön çalışmalar sonucu, menajerlik sanatçı sözleşmesi imzaladık. 

Bu proje içinde sadece Mazhar Alanson, Fuat Güner'in yanı sıra aramızda olmamasına rağmen sevgili Özkan Uğur'unda yer almasına karar verildi. Özkan Uğur hep bizimle olacak. Teknolojinin yeniliklerinden faydalanarak her konserimize çıktığımızda Özkan aramızda ve yine hep birlikte olacağız.

SEVENLERİMİZLE BULUŞMAK İÇİN HEYECANLIYIZ

Aynı zamanda bu yeni anlaşmayla birlikte ikinci baharımızı yaşamak üzere bu tecrübeli ve güzel ekip'le yola çıkıyoruz. Bundan sonra yapacağımız çalışma ve projelerimizin danışmanlığını ise Ahmet San üstleniyor. Mazhar Fuat olarak, MFÖ adına bundan sonra yapacağımız her şey sürpriz. Yeni sahne çalışmaları, yurt içi ve yurt dışı projeler, yeni eser ve bestelerimizle, sevenlerimizle heyecanla buluşmayı planlıyoruz.”

Yıllar boyunca unutulmaz şarkıları, kendine özgü yorumları ve müzikal birlikteliğiyle dinleyicilerin hayatında yer edinen MFÖ, geçmişten bugüne uzanan repertuvarı ve hafızalara kazınan eserleriyle yeni dönemde de müzikseverlerle buluşmayı hedefliyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)