Cameron Cairnes, Colin Cairnes’in yeni filmi Late Night With the Devil, korku filmi severleri kendine hayran bırakacak.
30 Mayıs 2024

Şimdiye kadar yapılmış en iyi cadılar bayramı programına davetlisiniz. Late Night With the Devil, Klasik bir ele geçirilme hikayesini konu edinirken, Korku sinemasında çok bilindik bir senaryoyu  yaratıcı, özgün ve kendine has teknikler ile 70’ler Talk Show temasıyla beyazperdede izleyici ile buluşturuyor.

Late Night With the Devil, korku sineması  ve sinema tarihine ismini yazdırıp,  kült bir klasiğe dönüşmek için bütün özelliklere sahip bir film olarak duruyor. Korku filmi sevenlerini filmin sonuna kadar gözlerinini kırpmadan izleyecekleri heyecan verici özgün bir yapım bekliyor.

Cameron Cairnes, Colin Cairnes’in başarılı yönetmenliği ve senaryosu ile ustaca işlenen film mutlaka sinemalarda izlenmesi gereken yapımlar arasında. Bütçesi iki milyon dolardan az olan bu filmde yaratıcılık ve özgünlük özgürce serbest bırakılmış. Film akarken buluntu görüntü anlatım tekniğini vurgulayan yönetmenler , bu tekniği filmlerinde çok başarılı bir şekilde işlemişler.

Rotten Tomatoes’un 2024 yılının en karanlık ve kasvetli filmleri listesininin başını çeken film, Stephen King tarafından övgülere boğuldu.

Oyunculukların başarılı olduğu, 70’leri bize tam anlamıyla yaşatacak  pürüzsüz bir vintage görünümü sunan  ve David Dastmalchian’ın kariyerindeki en iyi performanslardan birinede şahit olduğumuz Late Night With the Devil, akıllı konsepti, usta uygulamasıyla 1 Haziran’da ülkemizde seyirci ile buluşacak.

Film, 1977 yılının Cadılar Bayramı’nda 'Gece Baykuşları' adlı talk show’da yaşanan olayları konu ediniyor. Johnny Carson'ın rakibi Jack Delroy, ülke çapındaki uykusuzluk çekenlerin uzun süredir güvendiği bir arkadaş olan 'Gece Baykuşları' adlı ortak talk show’a ev sahipliği yapmaktadır. Ancak dizinin reytingleri Jack'in karısının trajik ölümünden sonra düşer. Talihini tersine çevirmek için çaresiz kalan Jack, 31 Ekim 1977'de eşi benzeri olmayan bir Cadılar Bayramı özel etkinliği planlar ama kötülüğü Amerika'nın oturma odalarına salmak üzere olduğundan habersizdir.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)