Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray, bu defa efsaneleşmiş Türk film müzikleriyle sahnede.
29 Mayıs 2024

Türk sanat dünyasının efsane ismi, Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray,  “Türkan Şoray’ın Sonsuz Senfonisi” isimli konser ile sahnede. Guinness Rekorlar Kitabı’na 220 film ile rekor sahibi olan Türkan Şoray'ın en unutulmaz filmlerinin müzikleri 35 kişilik senfoni orkestrasıyla sahnelenecek. 

Unutulmaz filmlerin müzikleri, Türkan Şoray’ın katılımıyla ve sahnelerden kesitler eşliğinde seyirciyle buluşacak. Mavi Eşarp, Selvi Boylum Al Yazmalım, Dila Hanım ve birçok filmden alıntılar Türkan Şoray’ın anlatımıyla yeniden hayat bulacak.

Türkan Şoray, yıllardır bu tür etkinlikler olduğunu ancak ilk kez bir senfoni orkestrası eşliğinde filmlerinden müziklerin seslendirileceğini sevinerek karşıladığını belirterek, “Seyircilerimle bu kez de müzikler eşliğinde buluşacağım ve onlarla birlikte bu konseri izleyeceğim için ben de çok mutluyum” dedi.  

NetSanat tarafından hazırlanan konserde Proje Koordinatörü ve Solist Melis Kızılaslan, Orkestra Şefi ve Aranjörü Neyzen Özsarı, Solistler Hande Everes ve Zeynep Burcu Altınel sahne alacak. Konserin ilk gösterimi 10 Haziran Pazartesi akşamı Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)