TOD’da izleyiciyle buluşmaya hazırlanan TOD ORIGINALS dizisi “Zamanın Kapıları”nın çekimleri başladı.
24 Nisan 2024

TOD’da izleyiciyle buluşmaya hazırlanan TOD ORIGINALS dizisi “Zamanın Kapıları”nın çekimleri başladı. Medyapım’ın yapımcılığını üstlendiği, Yunus Ozan Korkut’un yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Büşra Cebeci’nin kaleme aldığı ''Zamanın Kapıları'' güçlü oyuncu kadrosu ve merak uyandıran hikayesi ile çok yakında TOD'da olacak. 

Dijital platform TOD’da yayınlanacak ve her bölüm izleyiciye merak unsuru yüksek bir hikâye sunacak olan dizinin kadrosunda; Birkan Sokullu, Esra Bilgiç, Cem Bender, Erkan Can, İbrahim Selim, Alper Saldıran, Selen Uçer, Elçin Afacan, Naz Çağla Irmak, Engin Yüksel, Enes Külahçı ve Elçin Zehra İrem gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Tam bir bilgisayar dehası olan Sinan’ın (Birkan Sokullu) sahip olduğu olanaklara rağmen, mümkün olduğunca insanlarla iletişim kurmadan, asosyal bir hayat sürerken Türkiye'nin en büyük iş insanlarından birinin ilgi çekici güzellikteki kızı Nevra (Esra Bilgiç) ile yolları kesişince geçmişin kapıları bir bir açılır. Ortaya dökülen sırlarla Nevra da kendi gerçekliğiyle buluşur. Birlikte köklerine doğru, gerilim dolu bir yolculuğa çıkarlar. Yaşayacakları yüzleşme ve tutkulu aşk beraberinde birçok felaketi ve ölümü getirecektir…

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)