Fly Me To The Moon / Beni Ay’a Uçur’un ilk fragmanı yayınlandı.
16 Nisan 2024

Scarlett Johansson ve Channing Tatum'un baştollerinde olduğu, aynı zamanda Scarlett Johansson'un filmin yapımcılığınıda üstlendiği Fly Me To The Moon / Beni Ay’a Uçur’un ilk fragmanı yayınlandı.

Greg Berlanti'nin yönetmenliğini yaptığı film, Bill Kirstein & Keenan Flynn’in hikayesinden uyarlamıştır. Filmin oyuncu kadrosunda Scarlett Johansson ve Channing Tatum'un dışında Nick Dillenburg, Anna Garcia, Jim Rash, Noah Robbins, Colin Woodell, Christian Zuber, Donald Elise Watkins, Ray Romano ve Woody Harrelson yer alıyor.

NASA'nın tarihi aya inişinin riskli zemininde geçen romantik komedi Beni Ay’a Uçur’da, NASA'nın kamuoyundaki imajını düzeltmek için getirilen pazarlama harikası Kelly Jones (Scarlett Johansson), fırlatma direktörü Cole Davis'in (C. Tatum) zaten zor olan görevini alt üst eder.  İşler sarpa sarınca, görevin başarısız olamayacak kadar önemli olduğunu düşünen Başkan, Jones'a destek olarak sahte bir aya iniş düzenlemesi talimatı verilir ve geri sayım gerçekten başlar...

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)