Şahan Gökbakar’ın yeni filmi ‘Erdal ile Ece’ nin kahkaha dolu kamera arkası yayınlandı.
13 Şubat 2024
Şahan Gökbakar’ın kahkaha garantili yeni filmi ''Erdal ile Ece'' nin kamera arkası görüntüleri paylaşıldı. Sezonun büyük bir merakla beklenen yeni komedi filminin setinde, oyuncuların gülme krizine girmesiyle sık sık kesilen çekimler, sahnenin tamamlanması için tekrarlanmak zorunda kaldı.
 
 
Erdal ile Ece'nin kamera arkası görüntüleri filmle ilgili seyirciye ip ucu verdi. filmin bol kahkaha dolu, eğlenceli olacağına dair izleyiciye adeta garanti veren kamera arkası, seyirciden şimdiden tam not aldı.
Film, ''Diyet, Kıskançlık ve Östrojen'' başlıkları altında üç ayrı bölüm olarak işlenecek. Günümüz evlilik ilişkilerinde sıkça rastlanan, acı-tatlı çalışmalar, ilişkideki iniş çıkışlar, komik ve eğlenceli bir dille gözler önüne seriliyor. Yaşanan olayları hem kadın hem de erkek gözüyle ayrı ayrı izleyiciye aktaran Erdal ile Ece’de her izleyen sinemasever kendinden bir şeyler bulacak.
 
 
Şahan Gökbakar’ın Seda Türkmen ile birlikte başrollerini paylaştığı film, 23 Şubat’tan itibaren vizyonda yerini alacak. Erdal İle Ece, eş zamanlı olarak tüm Avrupa’da da sinemaseverlerle beyazperdede buluşacak.
 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)