Yeni yılın en iddialı filmlerinden olan Hayatla Barış filminin fragmanı yayınlandı.
26 Ocak 2024

Gerçek bir umut hikayesi olarak Ampüte futbolcu Barış Telli’nin gerçek hayat hikayesinin uyarlandığı film, 23 Şubat 2024’ten itibaren beyazperdedeki yerini alıyor. Hünkâr Doğan'ın yapımcılığında, Ekin Pandır’ın başarılı yönetmenliğinde çekilen Hayatla Barış, Caner Erzincan ve Koray Yeltekin’in kaleme aldığı sımsıcak bir senaryo ile umut hikayesi olarak sinemaseverlere hediye ediliyor.

Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan dolayı hayalleri yok olan, ama mücadele etmekten bir an bile vazgeçmeyen paralimpik sporcu Barış, kendi alanında eşsiz bir futbol oynayarak zirveye oturuyor. Hayatla Barış filmi, dev oyuncu kadrosunun yanı sıra görkemli prodüksiyonu ile izleyiciye sinematografik değeri yüksek bir seyirlik vadediyor. Sektöründe ismini altın harflerle yazdıran Fahir Atakoğlu’nun da müziklerini yapacağı film, bu yönüyle de sinema tarihinde önemli bir yere sahip olacak.

Taner Ölmez’in Barış Telli'ye hayat verdiği filmin oyuncu kadrosunda Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu gibi isimler yer alıyor.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)