Berkun Oya’nın yeni mini dizisi Kuvvetli Bir Alkış’ın yayın tarihi belli oldu.
26 Ocak 2024

Bir Başkadır ve Cici’nin başarılı yaratıcısı Berkun Oya’nın yeni Netflix mini dizisi Kuvvetli Bir Alkış’ın yayın tarihi belli oldu. 29 Şubat’ta tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak dizinin konusu ise şu şekide; anne, baba ve çocuktan oluşan bir çekirdek ailenin on yıllara yayılan yolculuğunu, birbirleriyle ve onları çevreleyen toplumla çatışmalarını kendine özgü bir evren yaratarak anlatıyor. Çekirdek aile tanımının alışılmış tüm gerekliliklerini tamamlayarak mutlu son finaline ulaşmış gibi görünen bir çift, henüz portakalda vitamin olduğu zamanlara güçlü bir özlemle bağlı olan ve varoluşun doğasını sorgulayan çocuklarının aralarına katılmasıyla birlikte bu sıra dışı hikayenin temelini oluşturuyor. 

Krek Film’in yapımı üstlendiği dizinin yapımcıları Ali Farkhonde, Evrim Zeybek, Berkun Oya olurken,  Berkun Oya aynı zamanda dizinin yönetmenliğinin ve senaryosunuda üstleniyor. Aslıhan Gürbüz, Fatih Artman, Cihat Süvarioğlu'nun başrollerinde olduğu dizinin konuk oyuncu kadrosu bir hayli kuvvetli. Kadroda Ali C. Ongun, Cengiz Bozkurt, Devrim Yakut, Eyüp Mert İlkis, Güneş Sayın, İpek Türktan, Kayra Orta, Menderes Samancılar, Murat Kılıç, Mustafa Karakoyun, Nur Sürer, Özlem Tokaslan, Rezdar Taştan, Serra Arıtürk, Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Zeynep Ocak gibi başarılı isimleride izleyeceğiz. 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)