GAİN’in merakla beklenen yeni anime uyarlaması dizisi “Kurtuluş Lisesi”nin galası yapıldı.
18 Ocak 2024

Tolgahan Sayışman’ın yapımcılığını üstlendiği GAİN’in merakla beklenen yeni anime uyarlaması dizisi “Kurtuluş Lisesi”nin galası Hillside Etiler’de yapıldı. Geceye dizinin yapımcısı Tolgahan Sayışman ve başrol oyuncularından Miray Akay, Aslıhan Kapanşahin, Aslıhan Karalar, Cansu Sabancı, Sedef Çalışır, Erdem Şanlı,  Burcu Binici ve Mert Altınışık katıldı.

Türkiye’nin ilk Japon manga uyarlaması olan “Kurtuluş Lisesi”, otobüs kazası geçirip bir dağ köyünde mahsur kalan liseli beş kızın hayatta kalma mücadelesini konu alıyor.

Tolgahan Sayışman’ın yapım şirketi Han Medya Yapım tarafından hayata geçirilen projenin yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar oturuyor; senaryo ise Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz’e ait. Dizinin başrollerini başarılı genç oyuncular Miray Akay, Aslıhan Kapanşahin, Aslıhan Karalar, Cansu Sabancı, Sedef Çalışır, Erdem Şanlı ve Çağla Boz paylaşıyor.

Dizinin Türkiye’deki ilk Japon manga uyarlaması olduğunun altını çizen Sayışman, “Oyuncu arkadaşların birer animesi de mevcut” dedi. Çekimlerin 6 hafta boyunca balta girmemiş bir ormanda çekildiğini belirten ünlü oyuncu, “Survivor’ı dibine kadar yaşadılar” diye de ekledi. 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)