Gupse Özay’ın yeni filmi ‘Lohusa’ 19 Ocak’ta tüm Türkiye’de vizyona giriyor.
17 Ocak 2024

Gupse Özay’ın yeni filmi ‘Lohusa’ 19 Ocak’ta tüm Türkiye’de vizyona giriyor. 2024 yılının heyecanla beklenen komedi filmi Lohusa; anneleri, kadınları, kocaları, babaları kısaca herkesi sinemada bir kahkaha şöleni yaşamaya davet ediyor.

Türk Sineması’nın başarılı oyuncu ve senaristi Gupse Özay’ın yeni filmi, henüz vizyona bile girmeden, fragmanıyla, milyonların hayatına kahkaha katan film bir anne-babanın, doğumdan sonra yaşadıkları macera dolu 40 günü odağına alıyor. 

Lohusa’nın senaryosu Gupse Özay imzası taşırken; Arif V 216 ve Görümce gibi Türk Sineması’ndaki önemli filmlerin yönetmenliğini üstlenen Kıvanç Baruönü filmin yönetmenliğini yapıyor. Muzaffer Yıldırım’ın yapımcılığını üstlendiği filmde Gupse Özay, Onur Gürçay, Hazal Türesan, Esra Ruşan, Servet Pandur, Feri Güler, Birsen Dürülü, Su Şanad, Elif Nur Kerkük, Alper Baytekin, Cihan Albayrak, Zerrin Nişancı, Ceren Morova, Kahraman Sivri, Özen Özkan, Ali Yasin Özegemen, Anıl Altınöz ve Feriha Eyüpoğlu rol alıyor. 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)