Murat Göğebakan'ın hayatının anlatıldığı "KalbimYaralı" filminin galası Biletinial Torun Center Sinemalarında yapıldı.
07 Aralık 2023

CNS'nin yapımcılığında Murat Göğebakan'ın hayatının anlatıldığı  "Kalbim Yaralı" filminin galası Biletinial Torun Center Sinemaları'nda yapıldı.Yönetmenliğini Ali Ayyıldız senaristliğini Sezgin Irmak ve Lütfi Albayrak'ın yaptığı başrollerini Burak Sevinç,Tuana Türkay ve Hande Soral'ın paylaştığı film 8 Aralık'ta vizyona girecek.

Burak Sevinç,Tuana Türkay

 

1968'de Adana'da dünyaya gelen Göğebakan’ın 45 yıllık ömrüne sığdırdığı pek çok olayı konu alan “Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı”, sanatçının dünyaya gelişi ile başlıyor. Film, ünlü müzisyen Murat Göğebakan’ın zorluklarla dolu hayat hikâyesini konu ediniyor. Zorlu koşullarda süren hayatında yokluktan başlayıp şöhret basamaklarını adım adım çıkan Murat Göğebakan, bir yanda sağlık sorunlarıyla mücadele ederken diğer yanda kendisine yapılan ihanetle yüzleşmesi ağır bir darbe almasına neden olur.

Seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı galada film esnasında duygulu anlar yaşandı. Başrol oyuncusu Burak Sevinç, "Filme çok kısa bir sürede hazırlandık ancak yönetmenimiz aynı zamanda senaryo sürecinde de yer aldığı için onun değerlendirme ve deneyimlerinden yararlandık. Kendisinin en doğal halini yansıtmaya çalıştık. Kanser sürecini aktarabilmek için bir makyaj ve uzun saçlarını gösterebilmek için bir peruk kullanıldı. Onun dışında hiçbir şekilde plastik makyaj kullanılmadı. Şarkılar benim tarafımdan seslendirildi. Benim şahsi fikrim eğer bir biyografi filminde yer alıyorsa oyuncu kendi sesini kullanmalı diye düşünüyorum. Umarım benzetebilmişimdir ve seyirci tarafında karşılığını alır" dedi.

Burak Sevinç

 

Filmde Murat Göğebakan'ın doktorunu canlandıran başarılı oyuncu Güray Yılmaz koyu bir Murat Göğebakan hayranı olduğunu böyle bir karakteri canlandırmak zor olduğu kadar benim için bir gurur vesilesi oldu diye konuştu. 

Güray Yılmaz

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)