Anne Hathaway ve Emily Blunt, Variety’nin konuğu oldular. İkili, film setindeki anıları ve kariyerleri hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
07 Aralık 2023

2006 yılında "Şeytan Marka Giyer" (The Devil Wears Prada) filminde birlikte rol alan Hollywood’un yetenekli isimleri Anne Hathaway ve Emily Blunt, Variety’nin konuğu oldular. İkili, film setindeki anıları ve kariyerleri hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

İkilinin eğlenceli sohbetine geçmeden önce kısaca "Şeytan Marka Giyer"i hatırlayalım;

Genç gazeteci Andrea Sachs, New York'ta ünlü bir moda dergisi olan Runway'de editör Miranda Priestly'nin asistanı olarak işe başlar. Andrea, modadan ve sektörün zorlu çalışma koşullarından tamamen habersizdir. Ancak kariyer hedefleri doğrultusunda bu zorlu işi üstlenmeye karar verir. Miranda'nın talepleri ve sektördeki acımasız rekabetle mücadele ederken, Andrea özel hayatında da zorluk çekmeye başlar.

"Şeytan Marka Giyer"in ardından hem Blunt hem de Hathaway küresel anlamda büyük bir şöhret ve başarı elde etti. Meryl Streep'in canlandırdığı Miranda Priestly karakteri ise unutulmaz performansıyla Altın Küre ödülüne layık görüldü. Film öncesi tanınmamış bir oyuncu olan Blunt, önemli bir çıkış yakalayarak adeta devleşti.

Bu yıl iki oyuncu her zaman olduğu gibi kariyerlerinde  büyük bir ivme yaşıyor. Blunt, Christopher Nolan'ın "Oppenheimer" filminde, bilim adamı J. Robert Oppenheimer'ın eşi Kitty'ye hayat verdi. Hathaway ise "Eileen" adlı filmde gizemli bir hapishane psikologunu oynuyor, cazibesi ve esrarengiz kişiliğiyle meslektaşı (Thomasin McKenzie) üzerinde etki bırakarak kaos yaratıyor. Eski arkadaşlar, Nolan ile çalışmanın zorlukları ve Method oyunculuğun tehlikeleri üzerine notlar alışverişinde bulunuyorlar. Ve tabii ki ‘Şeytan Marka Giyer’ film setinden güzel anılarını da bizlerle paylaşıyorlar.

 

Röportajın tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://variety.com/2023/film/features/anne-hathaway-emily-blunt-devil-wears-prada-christopher-nolan-1235821137/

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)