GAİN’in Yeni Dizisi "Arjen": Sokaklardan Suikastçılığa İlginç Bir Hikaye
05 Aralık 2023

GAİN'in merakla beklenen yeni dizisi "Arjen," setten gelen ilk karelerle izleyicilerle buluştu. Tolgahan Sayışman'ın yapımcılığını üstlendiği ve başrolünde yer aldığı Arjen, küçük yaşta sokaklarda yaşamak zorunda kalan bir çocuğun, usta bir suikastçiye dönüşme hikayesini konu ediniyor.

Dizide, Selahattin'in ailesine daha çocuk yaşta katılan Arjen, ailesini korumak için verdiği mücadelede hayatının en kritik kararını alır. Masumları, kadınları ve çocukları öldürmeyen Arjen Nakmet, içinde ki masumiyeti kaybetmemek için ağır bir sınavdan geçer. Bu karmaşık hikaye, izleyicilere masumiyetin ve acımasızlığın iç içe geçtiği bir dünyaya sürükler.

"Arjen" dizisi, Tolgahan Sayışman'ın yanı sıra Talat Bulut, Ezgi Eyüboğlu, Alican Yücesoy, Dilara Aksüyek, Saruhan Hünel, Yunus Eski ve Cemal Toktaş gibi deneyimli oyuncuları ağırlıyor. Usta oyuncu Altan Erkekli'nin konuk oyuncu olarak katılacağı dizinin yapımcılığını Tolgahan Sayışman üstlenirken dizinin yönetmen koltuğunda Umut Sarıboğa oturuyor. Senaryo ise Altuğ Küçük'e ait.

Dizinin setinden paylaşılan ilk kareler, Arjen'in karmaşık ve karanlık dünyasını izleyicilere gözler önüne seriyor. Bu özel fotoğraflar, izleyicilere "Arjen"in atmosferini yakından hissetme ve karakterleri tanıma fırsatı sunuyor.

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)