‘’Afacanlar: İş başa Düştü’’nün ardından heyecanla beklenen serinin ikinci filmi ‘’ Afacanlar Kampta’’ 2024’te beyaz perdeye dönecek.
05 Aralık 2023

2022’de vizyona giren ‘’Afacanlar: İş başa Düştü’’nün ardından heyecanla beklenen serinin ikinci filmi ‘’Afacanlar Kampta’’, TRT Atacan Film’in yapımcılığında, Enes Ateş’in yönetmenliğinde 19 Ocak 2024’te beyaz perdeye dönecek.

Berat Efe Parlar (Emirhan), Bülent Polat (Armando), Talha Tosun (Arda), Ebrar Alya Demirbilek (Esila), Rastin Paknahad (Ömer) ve İrem Tokat (Sedef) gibi sevilen oyuncuların başrolünde yer aldığı film, Şile ormanlarında özel olarak kurulan kamp alanında geçen eğlenceli bir hikayeyi konu alıyor.

Senaryosu Enes Ateş, Oğuz Ayaz ve Hande Canpolat tarafından kaleme alınan "Afacanlar Kampta," yaz kampına gelen çocukların karşılaştıkları akıl almaz olaylar sonrasında Emirhan'ın (Berat Efe Parlar) kampın başına geçmek zorunda kalmasıyla gelişen olaylar işleniyor. Film, özel olarak tasarlanmış platoda Şile ormanlarında gerçekleştirilen çekimleriyle dikkat çekiyor.

Genç yaşlı demeden herkesi kapsayan izleyici kitlesi ile kahkaha dolu bir macera başlamak üzere. 19 Ocak 2024 tarihinde vizyona girecek olan film, afacanların yaşadığı komik ve heyecan dolu anlarıyla sinemaseverleri bekliyor.

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)