"Godzilla Kong'a Karşı" filmi, Titanların destansı mücadelesini sürdüren bu kez "Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk" ile seyirciyle buluşacak.
05 Aralık 2023

Dünyamızda yaşanacak büyük karşılaşma ile herkesin hayatı tehdit altında. "Godzilla Kong'a Karşı" filmi, Titanların destansı mücadelesini sürdüren bu kez "Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk" ile seyirciyle buluşacak. Kudretli Kong ve korkunç Godzilla, dünyamızı devasa bir tehditle karşı karşıya getirirken, insanlığı ve Titanları zorlayan yeni bir macera başlıyor.

Bu sıradışı ve görkemli varlıkların evrimine perde aralayan film, Godzilla ve Kong'un geçmişlerini ve kökenlerini, gizemlerle dolu Kafatası Adası'nın ötesindeki dünyanın derinliklerinde bizleri keşfe çıkarıyor. "Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk," efsanevi savaşın ötesinde, bu Titanların insanlıkla olan ilişkisini de mercek altına alıyor.

Filmin yönetmen koltuğunda  Adam Wingard otururken, başrollerde ise "Godzilla vs. Kong" filminden tanıdığımız Rebecca Hall ve Brian Tyree Henry yer alıyor. Oyuncu kadrosunu Dan Stevens, Kaylee Hottle, Alex Ferns ve Fala Chen gibi başarılı isimler tamamlıyor.

Senaryo Terry Rossio, Simon Barrett ve Jeremy Slater tarafından kaleme alınırken, yapımcılığını ise Mary Parent, Alex Garcia, Eric Mcleod, Thomas Tull, Jon Jashni ve Brian Rogers üstleniyor. Filmin görüntü yönetmenliğini "Godzilla vs. Kong" filminden tanıdığımız Ben Seresin üstlenirken, müzikleri Tom Holkenborg ve Antonio Di Iorio tarafından besteleniyor.

Dağıtımı TME Films tarafından üstlenilen film, 12 Nisan 2024’te vizyona girecek.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)