Mahsun Kırmızıgül, yıllar sonra ekranlara yeni dizi yapmaya hazırlanıyor.
05 Aralık 2023

Sinemalarda gişe rekorları kıran filmlere, televizyonda ise reytingleri tavan dizilere yıllarca imzasını atan Mahsun Kırmızıgül, uzun bir aradan sonra televizyon izleyicisini ve sevenlerini mutlu eden bir haberle geri döndü. Sevenlerinden gelen yoğun istek üzerine televizyon ekranlarına yeni bir dizi hazırlığına başladı.

Unutulmaz yapımlarına bir yenisini daha ekleyecek olan Kırmızıgül, yeni dizisini Murat Tokat ile ortak olduğu Boyut Film'den çıkartıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanması planlanan  dizinin ismi ise ''Güzel Atlar Diyarı'' Kırmızıgül'e yapım ortağı olarak ise ünlü yapımcı Fatih Aksoy eşlik ediyor.

''Güzel Atlar Diyarı'' masal gibi bir aşk hikayesini güçlü bir dil ile ekranlara taşıyacağa benziyor. Dizi çekimleri Türkiye'nin birbirinden güzel tarihi ve doğaya sahip olan 4 ilinde gerçekleştirilecek. İstanbul, diyarbakır, Karadeniz ve Kapadokya'da yakında sete çıkacak dizi şimdiden seçilen mekanlar, konusu ve açıklanan ilk star oyuncu ismi ''Halil Ergün'' ile merak uyandırdı. Başarılı oyuncu Halil Ergün, yıllar sonra ''Güzel Atlar Diyarı'' ile ekranlara iddialı bir dönüş yapacak gibi.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)