Distopik dünyanın kapılarını aralayan Oscar ödüllü usta yönetmen George Miller, “Furiosa: Bir Mad Max Destanı” beyaz perdeye yeniden dönüyor!
04 Aralık 2023

6 Oscar ödüllü "Mad Max: Fury Road"un güçlü karakteri Furiosa'nın kökenlerini ele alan yeni ve bağımsız bir aksiyon macerası, film severleri heyecan verici bir yolculuğa çıkarıyor. Başrolde Anya Taylor-Joy'un, Charlize Theron'un "Mad Max: Fury Road" filmindeki Furiosa karakterinin genç versiyonunu canlandırdığı filmin ilk fragmanı yayınlandı.

Distopik bir dünyada geçen hikaye, genç Furiosa'nın Nice Annelerin Yeşil Diyarı'ndan kaçırılması ve Savaş Lordu Dementus liderliğindeki büyük bir Motorcu Sürüsü'nün eline düşmesiyle başlıyor. Çorak Topraklar'da geçen macera, Furiosa'nın evine dönüş yolunu bulma mücadelesini ve iki diktatör arasındaki egemenlik savaşını anlatıyor.

Başrolde Anya Taylor-Joy'a, Chris Hemsworth, Alyla Browne ve Tom Burke eşlik ediyor. Film, George Miller ve Doug Mitchell tarafından üretilirken, senaryo "Mad Max: Fury Road"un ortak yazarı Nico Lathouris ve George Miller tarafından kaleme alındı.

George Miller'ın önceki "Mad Max: Fury Road" filminden tanıdık bir ekip, devam filminde bir araya geliyor. Yaratıcı ekip arasında yapımcılar, yönetmen yardımcıları, görüntü yönetmeni, besteci, ses tasarımcısı ve görsel efektler sorumlusu gibi deneyimli isimler bulunuyor.

Sinemaseverler, "Mad Max" serisinin yeni ve heyecan verici bölümüyle büyüleyici bir dünyaya geri dönmeye hazır olsunlar!

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)