La Casa de Papel dizisinin en sevilen üyelerinden olan Berlin’inin hikayesini konu alan ‘’Berlin’’ dizisinin resmi fragmanı için bekleyiş sona erdi.
29 Kasım 2023

Dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Netflix'in  La Casa de Papel dizisinin en sevilen üyelerinden olan Berlin’inin hikayesini konu alan ‘’Berlin’’ dizisinin resmi fragmanı için bekleyiş sona erdi. Paris’in en büyük müzayede evinde gerçekleşen soygunu araştırmak üzere ekranlara dönen Berlin, Pedro Alonso'nun etkileyici performansıyla izleyicileri aksiyona doyurmaya hazırlanıyor.

Berlin'e yeni katılan çete üyeleriyle daha da karmaşık bir hale gelen dizide, elektronik mühendislik dehası Keila rolü Michelle Jenner, hayırsever profesör ve sırdaşı kişilik Damián'ı Tristán Ulloa, uçlarda yaşayan kamikaze Cameron'ı Begoña Vargas, sadık dost Roi'yi Julio Peña Fernández ve çetenin aksiyon konusunda durmak bilmeyen üyesi Bruce'u Joel Sánchez  tarafından canlandırılıyor.

La Casa de Papel dünyasının vazgeçilmez karakterleri olan Raquel Murillo ve Alicia Sierra, Itziar Ituño ve Najwa Nimri hayata veriyor.  Bu sezonun oyuncu kadrosunda ayrıca, Samantha Siqueiros, Julien Paschal, Masi Rodríguez ve Rachel Lascar gibi yetenekli isimler de bulunuyor.

Sekiz bölümlük dizinin senaryosunu Álex Pina, Esther Martínez Lobato, David Barrocal, David Oliva ve Lorena G. Maldonado kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Albert Pintó, David Barrocal ve Geoffrey Cowper bulunuyor. La Casa de Papel hayranları, 29 Aralık'ta başlayacak olan bu heyecan verici sezonu kaçırmamalı!

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)