Diren Polatoğulları ve Necip Memili, komedi türündeki yeni film "Başkan" ile hayranlarına unutulmaz bir güldürü deneyimi sunmaya hazırlanıyor.
23 Kasım 2023

Türk sinemasının sevilen isimleri Diren Polatoğulları ve Necip Memili, komedi türündeki yeni film "Başkan" ile hayranlarına unutulmaz bir güldürü deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Tunceli Ovacık'ta çekilen film, belediye başkanlığı için yarışan iki karakterin komik hikayesini konu alıyor.

Seçim afişlerini asarak ve seçim reklamlarını yaparak kendi kampanyalarını başlatadılar bile! Filmin ilk teaser'ı yayınlandı ve izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. 5 Ocak 2024 tarihinde vizyona girecek olan "Başkan", bol kahkahalı sahneleri ve etkileyici prodüksiyonuyla dikkat çekiyor.

Film, Tunceli Ovacık'ta geçen ve kasaba halkının yerel seçimlerde Belediye Başkanı'nı değiştirme çabalarını konu alıyor. Diren Polatoğulları ve Necip Memili, oyunculuklarıyla seyircilerin ağızlarını açık bırakacaklar, filmdeki başrolleri paylaştıkları Büşra Pekin, Nursel Köse, Şerif Sezer, Füsun Demirel, Bülent Çolak, Sinan Demirel ve Salih Kalyon gibi deneyimli isimlerle birlikte büyük bir ekip oluşturuyorlar.

Yapımcılığını A Time Medya'nın üstlendiği ve Ulaş Bahadır'ın yazıp yönettiği "Başkan" filmin yapımcılığını Hale Algan ve Lale Algan üstleniyor. Film, 5 Ocak'tan itibaren izleyicilerle buluşacak.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)