''Gibi''nin yönetmeninden yeni dizi ''Dünya Bu'' Gain'de yayında.
20 Mart 2023

Gain  yeni nesil mizah  ''Dünya Bu'' dizisini izleyicilerinin beğenisine sundu. Dizi'nin senaristliğini Kalt ekibinden Ozan Akyol, Erman Çağlar'ın ve ''Ayak İşleri''nin senaristlerinden Volkan Özge'nin beraber yazdığı Dizi'nin yönetmen koltuğunda ise ''Gibi'' dizisi'nin yönetmenliğini yapan Ömer Sinir oturuyor. ''Dünya Bu'' ilk bölümüyle platformda izleyicisi ile buluştu.

Dizi yeni nesil mizahıyla absürt dünyasını izleyicilere açtı kadın ruhundan anlayan makineler, komplo teorileri, dolandırıcılar bu absürt dünyanın içinde yer alıyor. Klişelerden uzak farklı bir bakış açısıyla ele alınmış dizi sizi farklı bir evrene yolculuğa çıkartıyor.

Yeni nesil absürt komedi sevenleri ekrana kilitleme garantili dizi'nin oyuncu kadrosu da bir hayli güçlü. 180 kişilik dev bir ekibe sahip dizide Berrak Tüzünataç, Bülent Şakrak, Ali Erkazan, Cemal Hünal, Caner Özyurtlu, Erdem Şenocak, Ozan Akyol, Sinan Bengier, Murat Kılıç, Murat Akpınar, Deniz Işın, Onur Öztürk, Erman Çağlar, Ertan Saban, Güven Murat Akpınar, Muttalip Müjdeci, Şebnem Bozoklu, Volkan Öge, Toygan Avanoğlu gibi başarılı isimler bu absürt dünyada geçen skeçlere hayat veriyorlar. 

8 bölümlük dizide toplam her biri bir ötekinden bağımsız 32 skeç yer alıyor. ''Dünya  Bu'' absürt komedisi, yaratıcı skeçleri ile bambaşka bir dünya sunuyor.

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)