Dreamworks'ten Yeni Animasyon ''Genç Deniz Canavarı Ruby''
17 Mart 2023

Animasyon devi Dreamworks'ten yeni film ''Genç Deniz Canavarı Ruby''  geliyor. Aksiyon komedi tarzındaki animasyon'nun yönetmen koltuğunda Kirk DeMicco oturuyor.Film, seslendirmelerini Lana Condor, Toni Collette, Annie Murphy, Sam Richardson, Liza Koshy, Will Forte, Colman Domingo, Jaboukie Young-White, Blue Chapman, Eduardo Franco, Ramona Young, Echo Kellum, Nicole Byer ve Jane Fonda yapıyor.

Ruby, annesinin bir numaralı kuralına uymadığında savaşçı Kraken kraliçelerinin torunu olduğunu ve hükümdar büyükannesi, Yedi Denizin Savaşçı Kraliçesi’nden (Akademi ödüllü Jane Fonda), tacı devralmanın kaderinde olduğunu keşfeder.

Krakenlar, dünyanın okyanuslarını ezelden beri kendileriyle savaşan kibirli, güce tapan deniz kızlarına karşı korumaya yemin etmişlerdir. Bu konuda büyük ve acil bir sorun vardır: Okulun güzel, popüler, yeni kızı Chelsea (Emmy ödüllü Annie Murphy, Schitt’s Creek) de bir denizkızıdır. Ruby’nin sonunda kendi kimliğini kabul etmesi ve en çok sevdiği insanları korumak için büyük işler yapması gerekecektir.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)