Prime Video'nun yeni dizisi I'm a Virgo'dan ilk görseller yayınlandı.
16 Mart 2023

Dizinin yönetici prodüktörü ve aynı zamanda başrol oyuncusu olan,  Emmy ödüllü oyuncu Jharrel Jerome'dan bir fantastik gençlik komedisi olan I'm a Virgo geliyor. Dizi'nin ilk görselleri yayınlandı.

Bu yaz Prime Video'da gösterime girmesi planlanan I'm a Virgo ( Ben Bir Başağım) 240'tan fazla ülkede gösterimde olacak. Boots Riley imzalı dizi'nin oyuncu kadrosu baya iddialı. Brett Gray, Kara Young, Allius Barnes, Olivia Washington, Mike Epps, Carmen Ejogo gibi başarılı oyuncular dizi'nin kadrosunda yer alıyor.

Fantastik ve mitolojik bir yolcuğu sorgulayan Dizi'nin konusu ise şu şekilde; 

California'da yaşayan devasa büyüklükte 3,95 metre boyunda siyahi bir genç olan Cootie'nin  kara komik bir dille anlatılmış fantastik hikayesi konu ediniyor. Hayattan soyut ve gizli bir şekilde yaşayan Cootie zamanının çoğunu tv ve çizgi roman ile geçirirken bir gün gerçek hayatın tadını almak ve güzelliklerini keşfetmek için farklı bir yol çizmeye karar verir bu yolculukta arkadaşlıklar edinecek, aşık olacak ve birçok garipliğin üstesinden gelecektir.

İşte diziden ilk görseller...

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)