Hızlı ve Öfkeli serisinin merakla beklenen 10. Filmi'nin ana afişi yayınlandı
15 Mart 2023

Filmin hayranarının merakla beklediği Hızlı ve Öfkeli serisinin 10. Filmi için tarih verildi. Louis Leterrier'in yönetmen koltuğunda olduğu senaryosunu ise Justin Lin, Zach Dean, Dan Mazeau'nun yazdığı film için hayranlarına müjde Hızlı ve Öfkeli 10 19 Mayıs'ta ülkemizde vizyona giriyor. 

30. Yılını dolduran seri popüler kültürün global bir mirasçısı olma yolunda. Hızlı ve Öfkeli 10 aynı çekirdek kadro ile yoluna devam ediyor .kadro'nun değişmeyen isimleri'ni Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jason Momoa, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Jason Statham, Sung Kang, Alan Ritchson, Daniela Melchior, Scott Eastwood ve Helen Mirren, Charlize Theron, Brie Larson, Rita Moreno seri'nin 10. filminde de izliyor olucaz. Kadroya yeni eklenen isimlerde şu şekilde; Brie Larson, Alan Richtson, Daniela Melchior, Rita Moreno.

Dom Toretto ve ekibi bu sefer daha azılı bir düşmanla karşı karşıya kalacak. Geçmiten gelen bu düşman Dom'un ailesi ve sevdiği herşeyi yok etmenin peşine düşecek. Bu yeni düşman eskiden yok ettikleri azılı bir uyuşturucu kaçakcısı'nın oğlu Dante'den başkası değil. Yıllardır intikamın almak için pusuda bekleyen Dante kan davasıyla yanıp tutuşarak hazırladığı planını uygulamaya geliyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)