Çocukluğumuzun efsanevi çizgi karakterleri Ninja Kaplumbağlar sinemalara geri dönüyor.
07 Mart 2023

1987 senesinde ilk çıkan çizgi roman ile kalplerimizde büyük yer eden Ninja Kaplumbağlar ''Ninja Kaplumbağlar: Mutant Kargaşası'' ile bizleri 90'lara çocukluğumuza geri döndürecek gibi görünüyor. 

Pizza'ya düşkün 4 kafadar kaplumbağ  yeni bir macera ile sinemalara geri dönüyor. Rafael, Donatello, Michelangelo ve Leonardo yıllarca insanlardan saklandıktan sonra yer altından suçla savaşmak, New York halkının kalbini kazanmak, yeni maceralara atılmak için çıkıyorlar. Dostları Aprill O'neil sayesinde suç örgütü ile kafa kafaya gelen Ninja kaplumbağlar daha sonrasında Mutant ordusu ile karşı karşıya gelirler. 4 kafadar Ninja Kaplumbağ bu mutant ordusu le başa çıkabilecek mi beyaz perde de göreceğiz? 

Animasyon olarak çıkacak filmde Usta Splinter rolünü Jackie Chan seslendirecek.

Filmin resmi hesaplarından yapılan açıklamaya göre ''Ninja Kaplumbağlar: Mutant Kargaşası'' nın  4 Ağustos tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)