Sanatçılar deprem ve can kayıpları için taziyeler yayınladılar. Birçok ünlü isim afet bölgelerine yardım için seferber oldu.
06 Şubat 2023

TÜRKAN ŞORAY

Bir kez daha içimiz yandı.  Kahramanmaraş’ta olan ve çevre illerde de hissedilen bu deprem gibi bir depremi, bir kez daha yaşamamayı diliyorum. Kaybımız büyük. Kaybettiklerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. 

Ülkemizin deprem bölgesinde olduğunu unutmamalıyız. Bu son yaşadığımız felaket de gösteriyor ki binaların yapımında, sağlamlılığa çok daha fazla dikkat edilmesi gerekiyor.

Ülkemize geçmiş olsun. Kalbim ve yüreğim deprem bölgesindeki canlarla beraber. Dualarım hepsiyle.

HÜLYA KOÇYİĞİT

Yüreğim yanıyor. Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilde hissedilen, hasara neden olan bu büyük depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Can kaybının artmaması için dua ediyorum. Ülkece deprem bölgesinde yaşadığımızı unutmamalı ve bütün önlemlerimizi almalıyız. Biliyoruz ki deprem öldürmez, bina öldürür. Geçmiş olsun canım ülkem.

SELDA ALKOR
Dperem öldürmüyor, binalar öldürüyor. Maalesef depreme dayanıklı binalar yapılamıyor. Ya da hasarlarını ölçme konusunda geç kalıyoruz. Dolayısıyla kötü neticeler oluşuyor. Bu konuda yapacağımız tek şey, hasarlı binada oturuyorsak sesimizi çıkarmak ve tespitine ulaşabilmek. Bu tip afetlerde can kaybı hepimizi korkunç üzüyor. Bütün canlılar için çok üzgünüz. Türkiye’me baş sağlığı diliyorum. Geride kalan bizlere sabır diliyorum. Allah beterinden korusun. İnşallah can kaybı artmaz.

FİLİZ AKIN
Umarım can kaybımız artmaz. Ellerimiz kalbimizde kurtarma çalışmalarını izliyoruz. Çok ama çok üzgünüm. Yastayız.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)