TOD'un merakla beklenen ''Sarmaşık Zamanı'' adlı yeni dizisinden ilk afiş ve teaser yayınlandı.
30 Ocak 2023

TOD'un İstanbul'da çekimleri halen devam eden ve merakla beklenen ''Sarmaşık Zamanı'' adlı yeni dizisinden ilk afiş ve teaser yayınlandı. Hikayesi'nin yanı sıra güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizi şimdiden yayınlanan afiş ve teaser ile merakları uyandırdı. 

Gökçen Usta'nın yönetmenlik koltuğuna oturduğu dizi'nin yapımcılığını Faruk Turgut üstleniyor. Daha yayın tarihi belli olmayan dizi'nin yakın zamanda TOD'da yayına başlaması planlanıyor. Başrollerinde Burçin Terzioğlu, Onur Tuna, Hazal Türesan, Yiğit Kirazcıyı izliyor olucaz aynı zamanda dizide Emre Karayel, Emel Çölgeçen, Özgür Emre Yıldırım, Müge Bayramoğlu, Fatih Berk Şahin ve Tilbe Saran da yer alıyor.

Dizi'nin konusu ise şu şekilde;

Görüşünüşte kusursuz bir hayatı olan Ezgi başarılı bir iş ve evliliğe sahiptir ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan bir yabancının anlattıklarından sonra tüm hayatı tepetaklak olur ve kendi hayatını sorgulamaya başlar. Kocası kerem ve evlilikleri ve inandığı herşeyi sorgulamaya başlamasıyla kendinin karakolda bulur.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)