Bodrumda çekimleri tamamlanan ''21 Numara Aşkın Tadı'' filminin kamera arkası görüntüleri yayınlandı.
06 Ocak 2023

Adnan Güler'in yönetmen koltuğuna oturduğu, yapımcılığını Saner Film'in yaptığı ''21 Numara Aşkın Tadı'' filminin kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

  Başrollerini Anıl Altan (Aydın) ve Beyzanur Mete'nin (Melike) paylaştığı filmde onlara Burak Alkaş, Cem Kılıç, Asuman Dabak, Sibel Gökçe, Ayçe İşözen gibi başarılı isimler eşlik ediyor. 

Aydın, ultra başarısız bir üniversite deneyiminden sonra hayattan tüm beklentilerini 21A kapı numaralı aile işletmesine çevirmiş, yaptığı yenilikçi değişikliklerin pozitif etkisiyle de kısa sürede ailede sonsuz bir övgü havası yaratmayı başarmıştır. Esnaflıkta kendini bulduğunu düşünmekte, bu yolda elinden geleni ardına koymamaktadır. Ulusal bir marka olma hayalleriyle yanıp tutuşan Aydın’ın ilk hedefi; bir süredir peşinde olduğu, uzun yıllardır boş duran 21B numaralı yandaki dükkanı devralarak restoranı büyütmektir. Peşinde o kadar uzun koşmuştur ki dükkanın planı, tarihi ve davanın soyağacı konusunda uzmanlaşmış, tüm planlarını kafasında tamamlamıştır. Aydın’ın çabaları bir gün sonuç verir ve dükkanın varisine ulaşılır. Melike; toplantılar, seyahatler ve umutsuz bir ilişki arasında nefessiz bir koşturma halindeyken, büyükannesinden Balat’ta bir dükkan kaldığını ve hemen almaya hazır da bir talip olduğunu öğrenmiştir. Hayatında beklediği mucizenin gerçekleştiğine inanır. Daha avukat telefonu kapatmadan, hiç hesapta yokken gelen bu parayla, bir süre her şeyi geride bırakıp uzun bir seyahate çıkmaya karar vermiştir bile. İkisinin de hayallerine giden yol hızlı bir el sıkışmadan geçmektedir, ancak kapıları açacak olan el sıkışma bekledikleri kadar çabuk gerçekleşmeyecek, anlaşmazlıklar onları inatlaşmaya, inatlaşma rekabete sürükleyecektir. İki eski işletme, yeni sahiplerinin ellerinde tekrar hayat bulurken iki zıt karakter, fazlasıyla rekabetçi bir ortamda aşkı ve ortak hayalleri keşfedecektir.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)