HEYECANLA MARVEL HAYRANLARININ BEKLEDİĞİ ‘ANT-MAN VE WASP: QUANTUMANIA’DAN İLK FRAGMAN YAYINLANDI!
28 Ekim 2022

Marvel Studios’un epik, bilimkurgu ve aksiyon türündeki merakla beklenen yeni filmlerinden ‘Ant-Man ve Wasp: Quantumania’nın ilk fragmanı paylaşıldı. 17 Şubat 2023’te sinemaseverlerle buluşacak filmde süper kahraman çift Scott Lang (Paul Rudd) ve Hope Van Dyne (Evangeline Lilly), Ant-Man ve Wasp olarak maceralarına devam etmek üzere geri dönüyor. Kızları Cassie’nin Kuantum Alemi’ne sinyal göndermesi sonucu kendilerini bir anda büyüleyici, tehlikeli ve sıra dışı bir evrende bulan aileye, Hope’un babası Hank Pym (Michael Douglas) ve annesi Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) da eşlik ediyor. Aile, Kuantum Alemi’ni keşfederken olağanüstü yeni yaratıklarla karşılaşıyorlar. Jonathan Majors’ın Kang karakteriyle bu soluksuz serüvene katıldığı ‘Ant-Man ve Wasp: Quantumania’da Peyton Reed yönetmen koltuğuna geri dönerken, Kevin Feige ve Stephen Broussard ise filmin yapımcılığını üstleniyor.  

FİLM, 17 ŞUBAT 2023’TE VİZYONA GİRİYOR

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)