Yeşilçam’ın Sultan'ı Türkan Şoray Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nde hayranlarıyla buluştu.
24 Ekim 2022

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle yaygınlaştırdığı Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bünyesinde düzenlenen Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’ne katılan Yeşilçam’ın Sultan'ı Türkan Şoray, hayranlarıyla birlikte “Selvi Boylum Al Yazmalım” filmini izledi.

1 Ekim’den bu yana Yeşilçam sinemasının hafızalara kazınan filmlerini sanatseverlerle buluşturan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, Türk sinemasının usta oyuncusu Türkan Şoray’ı da ağırladı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’ın “gönlümüzdeki abide şahsiyet” diyerek takdim ettiği usta sanatçı, Atatürk Kültür Merkezi’nin dış alanında kurulan Türk Telekom Açık Hava Sahnesi’nde düzenlenen ‘Türk Telekom Prime Açık Hava Sineması’ etkinliğinde izleyicilerle buluştu.

“Asya’yı bir de benimle izleyin”

“Selvi Boylum Al Yazmalım” filminin gösterimi öncesi hayranlarıyla bir araya gelen Türkan Şoray, “Bu festivalin binlerce kişiye ulaşması kültür ve sanat açısından çok değerli. O nedenle yıllarca sürmesini diliyorum” dedi. Kendisini büyük bir coşkuyla karşılayan izleyicilere, “Filmi muhtemelen izlemişsinizdir ama Asya’yı bir de benimle izleyin” diyen Türkan Şoray, daha sonra hayranlarıyla birlikte filmi izledi.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)