Bu kış sezonu bizi heyecan uyandıran fantastik yapımlar beyaz perdede bekliyor. İşte bunlardan bazılarını sizin için derledik.
21 Eylül 2022

İyilik ve Kötülük Okulu 

İyilik ve Kötülük Okulu fantastik komedi türünde bir Netflix Orjinal içeriği olarak karşımıza çıkıyor. Film bütün peri masallarının başlangıç noktasını ele alıyor. Soman Chainani'nin çok satan kitabından uyarlanan filmin yönetmenliğini Paul Feig yapıyor. Film 19 Ekim'de sadece Netflix platformlarından izlenebilecek.

 

SLUMBERLAND (Hayaller Diyarı) 

Yönetmenliğini Francis Lawrence'ın yaptığı, Fantastik macera türünde ki bu film küçük bir kızın (Marlow Barkley) Slumberland'in rüya dünyasının gizli haritasını keşfetmesini konu alıyor. Netflix orjinal yapımı olan bu film 18 Kasım 2022'de platformdan izlenebilecek.

 

Disenchanted (Manhattan'da Sihir 2)

Sonsuza dek mutlu olduktan 10 yıl sonra Giselle (Amy adams) bu dünyadaki mutluluğunu sorgular ve hem gerçek hayattaki hemde Andalasia'dakilerin hayatlarını karmaşık bir hale sokar. Aile, fantastik, komedi türündeki bu film 24 Kasım 2022'de Disney+ platformundan izlenebilir.

 

Avatar: Suyun Yolu

James Cameron'un efsaneler arasına giren filmi Avatar'ın devam filmi olan 'Avatar: Suyun Yolu' belkide bu senenin en heyecanla beklenen yapımlarından biri. İlk filmden birkaç yıl sonrasını konu alan devam filminde Sully, artık klan reisi olmuştur ve Neytiri ile çocuk sahibi olmuşlardır. Film fragmana göre çocuklarına odaklanacak ve pandora ormanlarının ötesinde bambaşka bir dünyaya kapılarını açacaktır. 16 Aralık 2022 de vizyona girecek olan film bu yılın en çok beklenen filmleri arasında ilk sırada yer alıyor.

 

Black Adam

Filmde "Shazam!" hikayesinin anti kahramanı Black Adam'a odaklanılıyor. Dwayne Johnson'ın Black Adam'ı canlandırdığı yapımın yönetmeni ise Jaume Collet-Serra. Film, 21 Ekim 2022'de vizyonda.

 
 

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

Film, "Açlık Oyunları" serisinin öncesine odaklanacak. 

Coriolanus Snow'un (Tom Blyth) Panem'in zalim Başkanı olmadan yıllar önce, 18 yaşında olduğu döneme dönüyoruz. Genç Coriolanus yakışıklı ve çekicidir. Snow ailesi zor zamanlar geçirmiş olsa da Onuncu Açlık Oyunları için bir akıl hocası olarak seçildiğinde kaderinde bir değişiklik şansı görür, ancak yoksul 12. Mıntıka'dan haraç kızı Lucy Gray’e (Rachel Zegler) akıl hocalığı yapmakla görevlendirilince sevinci kursağında kalır

 

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)