Atilla Arcan (Atilla Gürses)

Doğum Yeri : İstanbul
Doğum Tarihi :
1 Ocak 1945
Ölüm :
2015-11-16
Hakkında :
Atilla Arcan (d. 1945, İstanbul - ö. 17 Kasım 2015) Türk aktör, dizi oyuncusu.
Muharrem Gürses'in oğlu ve Kemal Gökhan Gürses'in abisidir. Ayrıca sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde de rol aldı. 17 Kasım 2015 tairihinde hayatını kaybetti.
İlgili Filmler
Financier
26 Ocak 2016 03:07Rolünü iyi oynayan oyunculardan biriydi.Ah polis olsamdaki performansını beğenmiştik.Son olarak da Atilla Arcan Yapışık Kardeşler filminde kızların babası rolünde görev almıştır.Oyunculuğun soydan geldiğini de Muharrem GÜRSES in oğlu oluşu açıklıyor.
Cevap YazGöztepe
18 Kasım 2015 12:44Yeşilçam emektarı Muharrem Gürses in oğlu olması bir yana ben onu arkadaşların aksine Seksenlerdeki belediye başkanı rolüyle hatırlıyorum iyi bir sanatçıydı Allah rahmet eylesin.
Cevap Yazmansuryıldırım
18 Kasım 2015 08:11Atilla arcan çok yetenekli iyi bir oyuncu olsada pek fazla popüler olamadı 3 tane iyi projesini sayamıyorum halbuki komedi filmlerinde bir yıldız olabilirdi bunu binbir surat proğramıyla göstermişdi akılda sevgili mehmet günay ında yazdığı gibi binbir surat proğramıyla kaldı toprağı bol olsun.
Cevap YazMGUNAY
17 Kasım 2015 11:20Allah rahmet eylesin. Onu artık kanal 6'da yayınlanan binbir surat programıyla anacağız.
Cevap YazYuxel1907
22 Ağustos 2007 14:50MUHARREM GÜRSES'iN (Hababam Sınıfındaki Müdür) oğludur. Gerçek adı Atilla Gürses'tir.
Cevap Yazsalamora
23 Kasım 2006 17:50BENCE ATİLLA ABİ AH POLİS OLSAMDAKİ ROLUNU ÇOK GÜZEL OYNADI MALESEF FİLM HEMEN BİTTİ. BÜŞRA
Cevap Yaz