Türk korku serisi Siccin, yedinci filmiyle beyazperdede seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.
04 Nisan 2024

Siccin serisi, 10. yılında devam filmi ile geri dönüyor. Siccin serisinin geçen ay çekimleri tamamlanan son filmi “Siccin 7”nin, korku sınırlarını zorlayan ve seyircisini şimdiden heyecanlandıran ilk afişi yayınlandı.   Yurtdışında yakaladığı büyük başarı ve hayranlarından gelen yoğun istek üzerine devam edilme kararı alınan serinin yedinci filminin yönetmen koltuğunda yine korku filmlerinin usta yönetmeni Alper Mestçi oturuyor.

Sijjin Endonezya’da rekor kırdı

2014 yapımı olan Siccin filminin yeniden çekim hakları (remake) Endonezya’nın en büyük film şirketlerinden biri olan Rapi Films tarafından satın alındı ve geçtiğimiz kasım ayında “Sijjin” ismiyle gösterime girdi. Sadece Endonezya’da 1.930.901 kişi tarafından izlenen Sijjin, gösterime girdiği Malezya, Singapur, Brunei ve Kamboçya ülkeleriyle birlikte toplamda 2,5 milyon aşkın seyirciye ulaşarak rekor kırdı. Bu başarısı sonrası serinin diğer filmleri için yapılan remake anlaşmasıyla önümüzdeki yıllarda daha da büyük kitlelere ulaşması bekleniyor.

Siccin 7 filminin özeti

 Çocuk dilenci mafyası ile yaptığı “kanlı bir pazarlık” sonrasında doktorluğu bırakıp kaçmak zorunda kalan Kemal, ailesi ile birlikte amcasının konağına taşınır. Küçük kızı Rüya’yı hastalığından kurtarmak için bulaştığı karanlık sır, alzheimer hastası olan annesi Lale’nin zihninin karanlığıyla birleşince taşındıkları konak paranormal bir kabuslar labirentine dönüşür... Aileye yardımcı olmak bahanesiyle eve giren Meral’in ise asıl niyeti 2018’in *Kara Ay’ında yapılan bir ayinin şartlarını yerine getirmektir!

*Kara Ay nedir?
 Bir takvim ayında dolunayın hiç olmamasıdır. Bu sadece Şubat ayında, yaklaşık her 19 yılda bir gerçekleşir. Şubat ayında hiç dolunay olmaması en son 2018’de gerçekleşti. 

Siccin 7, 2018’in bu Kara Ay’ında yapılan Zulmat Ayini’ni konu almaktadır!

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)