Prime Video’nun romantik fantastik dizisi, ''My Lady Jane'' için vizyon tarihi verildi.
29 Nisan 2024

Prime Video, tarih, fantezi, komedi ve romantizm temalı My Lady Jane (Leydi Jane'im) dizisinden ilk görüntüleri yayınladı. Dizinin 27 Haziran 2024 günü dünya genelinde 240'tan fazla ülkede, yalnızca Prime Video'da prömiyer yapacağı duyuruldu.

Oyuncu kadrosunda; başrol Jane Grey olarak Emily Bader, karşısında Guildford Dudley rolüyle Edward Bluemel (Killing Eve) yer alıyor. Jordan Peters (Pirates) ise Kral Edward'ı canlandırıyor. En çok satan kitaplardan biri olan My Lady Jane’den esinlenen bu dizi, İngiliz kraliyet tarihini radikal bir şekilde yeniden anlatıyor.

1553'te yalnızca dokuz gün boyunca İngiltere Kraliçesi olan ve ardından idam edilen genç Tudor soylusu Lady Jane Grey'in trajik hikayesini izlemeye hazırlanın… Ama bu sefer tarihi olması gerektiği şekilde yeniden anlatıyoruz ve çaresiz genç kız bu kez kendini kurtarıyor! Bu dizi, aksiyon, tarih, fantezi, komedi, romantizm ve eğlence dolu, alternatif bir evrende geçen gerçek aşkın destansı hikayesidir.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)