Beterböcek için 36 yıl aradan sonra gelen devam filmiyle bekleyiş sona eriyor.
12 Şubat 2024

Tim Burton imzalı, sinema tarihinin en unutulmaz filmlerinden biri olan Beterböcek, yayınlandığı 1988 yılında fantastik dünyasıyla kült yapımlar arasına girmeyi başarmıştı. Çizgi film ve bir Broadway müzikali de dahil olmak üzere çeşitli uyarlamalara ilham veren film, fantastik dünyası ve Beterböcek karakteri ile sinema tarihine damga vuran film için 36 yıl aradan sonra gelen devam filmiyle bekleyiş sona eriyor.

Tim Burton’ın yeniden yönetmen koltuğunda olduğu “Beterböcek Beterböcek”in ilk posteri paylaşılırken, posterde “Bekleyiş Sona Eriyor” yazması sinemaseverleri heyecanlandırdı. Orijinal kadrodan Michael Keaton, Winona Ryder ve Catherine O’Hara’nın yer aldığı devam filmine, Monica Bellucci, Jenna Ortega, Willem Dafoe ve Justin Theroux gibi yeni isimler eklendi. 1989'da En İyi Makyaj Akademi Ödülünü alan Beterböcek, devam filminde de yine orijinaline sadık kalınarak tamamen makyaj, gerçekçi efektler ve kuklalar ile çekildi.

Ülkemizde “Beterböcek Beterböcek”, 6 Eylül’de vizyonda olacak.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)