Ön satış biletleri tükenen ‘3391 Kilometre’ filmine heyecanlı geri sayım devam ederken filmin basın toplantısı gerçekleştirildi.
10 Ocak 2024

Beyza Alkoç’un ‘3391 Kilometre’ adlı kitabının, Fulya Özcan senaryosuyla sinema uyarlaması, 12 Ocak’ta beyazperdede izleyicisi ile buluşacak. Vizyon için geri sayım sürerken filmin ön satış biletleri şimdiden tükendi.

‘3391 Kilometre’ filminin basın toplantısı ise gerçekleşti. Toplantıda filmin oyuncuları, yönetmeni ve yapımcıları soruları yanıtladılar. 

OTTO Entertainment ve Böcek Films’in yapımcılığında, yönetmenliğini Deniz Enyüksek’in üstlendiği film hakkında Ömer Faruk Sorak,12 Ocak'ta filmin vizyona gireceğini söyleyerek, "Bizi çok heyecanlandıran bir maratonun sonuna geldik. En heyecanlı yerine geldik. Biz bu filmi yaparken klasik ama gerçekten bir aile duygusuyla çok eğlenerek, inanarak, birbirine her anlamda destek olan bir ekiple bugüne geldik." Dedi.

Beyza Alkoç

"Ben küçük yaşlardayken, ailemle yaşadığım evin bir odasında, bilgisayar başında yazmamla başladı bu serüven. Önce kitap oldu hayallerim. Yıllar sonra beyaz perdede film olarak izleyeceğiz. Ben şahsen her süreçte çok içime sinerek çalıştım tüm ekiple. O yüzden herkese çok teşekkür ediyorum, bu kadar uyumlu ve özverili olduğu için."

Başrol oyuncusu Ahmet Haktan Zavlak, filmde rol almayı yürekten çok istediğini dile getirerek, "Çok güzel şeyler kattı hayatıma. Öncelikle çekim ortamı o kadar güzeldi ki Hem Paris hem İstanbul hem  de İzmir çekimlerinde çalışıyor gibi değil, tatildeymiş gibi hissettik kendimizi.  Gerçekten sevgili yapımcılarımız da sağ olsun, onların sayesinde çok güzel bir çekim süreci yaşadık."

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)