Stranger Things’in 5. ve final sezonunun çekimlerine başladığını duyurdu.
09 Ocak 2024

2016'da yayınlanmaya başlayan ve Netflix'in en beğenilen kült bir  içeriği haline gelen Stranger Things’in 5. ve final sezonunun çekimlerine başladığını duyurdu. 

Duffer Kardeşler imzalı Stranger Things, Netflix'te kısa sürede ulaştığı popülerlikle sadece dizinin dördüncü sezonu tek başına tüm dünyada 140,7 milyon saatlik izlenmeye ulaştı. 

Emmy ödülleri ve Bir Drama Dizisindeki En İyi Oyuncu Kadrosu dalında Screen Actors Guild ödülü dâhil olmak üzere dünya genelinde 70'ten fazla ödül kazanan dizi, 230'dan fazla ödüle de aday gösterildi. 1980'ler nostaljisiyle ayrı bir beğeni toplayan dizi o dönemin popüler kültürüne ait ürünleri yeniden gündeme taşıdı.

Dizinin beşinci sezon sevilen hikayeye nokta koyacak ancak Stranger Things evreni Londra’da canlı olarak  sahnelenen Stranger Things: The First Shadow ve henüz ismi açıklanmayan bir spin-off animasyon dizisi ile genişlemeye devam edecek.

Stranger Things Hakkında: 
Duffer Kardeşler imzalı Stranger Things, Indiana’nın bir çocuğun sırra kadem basmasıyla karışan Hawkins kasabasında geçiyor. Arkadaşları, ailesi ve yerel polis, çocuğun ortadan kayboluşunu çözmek için gerekli cevapları ararken kendilerini çeşitli tehlikelerin ve ölümcül olayların merkezinde buluyor. Kasabalarının sıradan görüntüsünün altında doğaüstü bir gizem, devlet tarafından yürütülen çok gizli deneyler ve yaşadığımız dünyayı çok güçlü fakat bir o kadar da tehlikeli bir boyuta bağlayan geçit yatıyor. Dostlukların sınandığı bu hikayede keşfedilenler Hawkins’in ve tüm dünyanın yaşamını sonsuza dek değiştirecek.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)