Ersoy Güler yeni filmi, Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri," ile 22 Aralık’ta beyaz perdede seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.
01 Aralık 2023

Türk Sinema tarihine adını altın harflerle yazdıran, çok konuşulan işlere imza atan Ersoy Güler yeni filmi, Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri," ile 22 Aralık’ta beyaz perdede seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Senaristliğini ve yönetmenliğini Ersoy Güler'in üstlendiği film, PRT Film ve Komedram yapımı olarak karşımıza çıkan filmin yapımcılığını ise Fatih Ay üstleniyor.

Filmin afişi de filmin kendisi kadar renkli. Hikayenin ana karakterleri olan Toygan Avanoğlu, Pelin Orhuner ve Hüseyin Avni Danyal, afişte ön planda yer alıyor. "Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri," kahkaha dolu bir hikaye ile seyirciyi eğlenceli bir serüvene sürüklemek için geri sayıma başladı bile. Filmin çekimleri sırasında yaşanan kahkahaların sinema salonlarına taşınacağı yapımda, oyuncu kadrosunda Cezmi Baskın, Nursel Köse, Anıl Çelik ve Özkan Ayalp gibi deneyimli isimler de yer alıyor.

Salim, yaşadığı kasabada yalnızlık çekmekten muzdarip bir halde muhtara mektup yazar. Muhtar Salim’in haline bir çare bulur ve  kimsesiz bir kız olan Salime ile başgöz eder. Ancak muhtarın beklenmedik ölümü dolayısı ile defin işlemleri için muhtarın köyüne yola çıkarlar. Yolları bir terapi merkezine düşen çiftimiz, 6 farklı damat adayı ve Salime’nin peşindeki adamlarla kovalamacaya sürüklenirler.

Ersoy Güler'in ustalığı ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken "Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri," 22 Aralık'ta izleyicisiyle buluşarak Türk sinemasına yeni bir komedi klasiği daha katmaya hazırlanıyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)