Türk sinemasının en sevilen komedi serisi "Kolpaçino," dördüncü filmiyle seyircileri kahkahalara boğmaya hazırlanıyor.
01 Aralık 2023

Türk sinemasının en sevilen komedi serisi "Kolpaçino," dördüncü filmiyle seyircileri kahkahalara boğmaya hazırlanıyor. Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş'ın başrollerini üstlendiği, ünlü isimlerle dolu "Kolpaçino 4," merakla beklenen ilk fragmanıyla sinemaseverlerin karşısına çıktı.

Filmde başroller Sezer ve Akbaş’ın yanı sıra, İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç gibi ünlü isimlerin sahne aldığı komik sahneler, fragmanın yayınlanması ile ilk kez seyircilerle buluştu. Aynı zamanda Saba Tümer, Aşkım Kapışmak, Cem Kılıç, Sadi Celil Cengiz, Buket Dereoğlu, Selim Erdoğan gibi birbirinden renkli isimlerin de katılımıyla zenginleşen film, İstanbul'un eşsiz atmosferinde 7 hafta süren çekimlerin ardından tamamlandı.

"Kolpaçino 4," 12 Ocak'ta vizyona girecek ve izleyicilere Özgür'ün geçmişte kendisine kazık atan dostlarıyla hesaplaşmasının güldürü dolu hikayesini anlatacak. Senaryosu Şafak Sezer'e ait olan filmin yapımcılığını Polat Yağcı üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Kamil Çetin oturuyor. Gülme krizi garantili Polls Films’den çıkan "Kolpaçino 4" için hazırlanın!

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)