"Başkan" filmi, izleyicileri kahkahaya boğacak hikayesi ve dev oyuncu kadrosuyla farkını ortaya koymaya hazırlanıyor.
28 Kasım 2023

Beyaz perdenin güldürü garantili yapımlarından biri olacak olan  "Başkan" filmi, izleyicileri kahkahaya boğacak hikayesi ve dev oyuncu kadrosuyla farkını ortaya koymaya hazırlanıyor. Yapımcılığını A Time Medya'nın üstlendiği, Ulaş Bahadır'ın yazıp yönettiği film, Ovacık Belediye Başkanlığı için çekişmeli bir yarışa ev sahipliği edecek.

Başkan filminin ilk teaser'ının yayınlanmasının ardından sinemaseverler tarafından büyük ilgi gördü. Fragman, Fikri (Diren Polatoğulları) ve Zeynel (Necip Memili) karakterlerinin yerel seçim kampanyasını konu alıyor. Komik diyalogları ve olay örgüsüyle dikkat çeken film, seyircilere bol kahkaha vadeden bir yapım olarak öne çıkıyor.

Filmde, Ovacık kasabasının yerel seçimlerinde aday olan Fikri ve Zeynel'in rekabet dolu hikayesi anlatılıyor. Kasaba halkının komik ve yaratıcı talepleriyle karşılaşan adaylar, başkanlık koltuğu için çekişmeli bir yarışa girişiyor. Filmin en büyük sürprizi ise başkanlığı kimin kazanacağının izleyicilere bırakıldığı finalde ortaya çıkacak.

Başkan filminde Diren Polatoğulları ve Necip Memili'nin yanı sıra, Büşra Pekin, Nursel Köse, Şerif Sezer, Füsun Demirel, Bülent Çolak, Sinan Demirel ve Salih Kalyon gibi Türkiye'nin usta oyuncuları da yer alıyor. Ayrıca, Muttalip Müjdeci, Sadık Gürbüz, Gürberk Polat, Sercan Batık, Gözde Kaya, Nil Eray, Ataberk Tufan, Pamir Kurt, İbrahim Yıldırım, Fatih Yücebağ, Cavit Özer, Sevcan Aldatmaz ve Yunus Emre Orhan gibi birbirinden yetenekli oyuncular da filmde yer alıyor.

"Başkan" filmi, Türk sinemasının tarihine adını altın harflerle yazdırmaya hazırlanıyor. 5 Ocak 2024'ten itibaren sinemaseverlerle buluşacak olan yapım, izleyicilere unutulmaz bir komedi deneyimi vadediyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)