Sanat camiasının büyük bir heyecanla beklediği Netflix yapımı "İstanbul İçin Son Çağrı"nın galası, görkemli bir etkinlikle taçlandı.
23 Kasım 2023

Sanat camiasının büyük bir heyecanla beklediği Netflix yapımı "İstanbul İçin Son Çağrı"nın galası, görkemli bir etkinlikle taçlandı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrollerini üstlendiği film, Peninsula Otel'de düzenlenen özel bir gecede izleyiciyle buluştu, adeta New York'un büyülü atmosferi salonlara taşındı. Geceye, filmin yönetmeni Gönenç Uyanık ve senaristi Nuran Evren Şit de katılarak, davetlilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. ABD İstanbul Başkonsolosu Julie A. Eadeh de galada yerini aldı.

Gala, sadece sanat dünyasından değil, aynı zamanda eğlence ve sinema dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Başak Dizer, Beyza Şekerci, Engin Hepileri, Hande Subaşı, Hasan Can Kaya, İbrahim Selim, Kenan Doğulu ve Sedef Avcı gibi ünlü isimler, bu özel gecede bir araya gelerek, Türk sinemasının ve İstanbul'un büyüsüne tanıklık ettiler.

Istanbul İçin Son Çağrı", 24 Kasım'da dünya genelinde sadece Netflix platformunda izleyiciyle buluşacak.

Başak Dizer

Kenan Doğulu

Onur Güvenatam

Hasan Can Kaya

Sedef Avcı

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)