Türkiye'nin gözde çizgi filmi Rafadan Tayfa'nın heyecanla beklenen yeni sinema filmi, 29 Aralık 2023'te seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
02 Kasım 2023

Türkiye'nin gözde çizgi filmi Rafadan Tayfa'nın heyecanla beklenen yeni sinema filmi, 29 Aralık 2023'te seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Serinin dördüncü filmi, kahramanlarımızı geçmişin ve geleceğin tam ortasında unutulmaz bir maceraya sürükleyecek.

Ünlü yönetmen İsmail Fidan'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve aynı zamanda müziklerini hazırladığı filmin senaryosunu Arzu Yurtseven tarafından kaleme alındı. Rafadan Tayfa serisi, çocukların ve ailelerin birlikte keyifle izleyediği bir film olma özelliği taşıyor.  

Animasyon dalında birbirinden önemli rekora imza atan İSF Studios'un sevilen Rafadan Tayfa serisinin son filmi, "Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör", 29 Aralık 2023'te sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

 Bu kez uzaya çıkan en genç insan olan Hayri'nin "Yüzyılın İcadı" olarak tanıttığı "Hayrimatör", gerçek bir mühendislik harikası. Ancak, icat kötülerin eline geçerse, tüm dünya büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalacak. Hayri, Kamil, Akın, Sevim, Hale ve Mert, bu kez hiç olmadığı kadar zorlu bir görevle karşı karşıya.

 "Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör", eğlenceli karakterleri, heyecan verici hikayesi ve muhteşem animasyonuyla seyircilerini 29 Aralık'ta  sinema salonlarına davet ediyor.

İsmail Fidan’ı Tanıyalım

İsmail Fidan, Türk animasyon yapımcısı ve yönetmenidir. 1984 yılında Ankara'da doğan Fidan, eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri lisans programında tamamlamış, ardından Atılım Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimleri yüksek lisansını almıştır.

Üniversite yıllarında 4 yıl boyunca profesyonel fotoğrafçılık yapmış, daha sonra animasyon alanına yönelmiştir. "3ds Max Programında Karakter Modelleme ve Canlandırma" adlı teziyle 3D animasyon dünyasına adım attı ve bu alanda seminerler verdi. 

2012 yılında kendi şirketi İSF STUDIOS'u kurarak kazandığı deneyimi hayalindeki projelerde uygulamaya koydu. Türkiye'deki ilk animasyon stüdyosunu inşa eden Fidan, halen İSF STUDIOS'ta "Rafadan Tayfa" ve "Yade Yade" programlarının yapımcılığını ve yönetmenliğini üstleniyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)