Türk televizyon dünyasının unutulmaz polisiye-drama yapımlarından biri olan "Şahsiyet," tam beş yıl aradan sonra GAİN ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.
01 Kasım 2023

Türk televizyon dünyasının unutulmaz polisiye-drama yapımlarından biri olan "Şahsiyet," tam beş yıl aradan sonra GAİN ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Haluk Bilginer'in başrolündeki etkileyici performansı ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken dizi, 13 Kasım'da başlayacak olan ikinci sezonuyla izleyicileri ekrana kitlemeye hazırlanıyor.

İlk sezonuyla büyük bir başarı yakalayarak Haluk Bilginer'e 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu Performansı" ödülünü kazandıran "Şahsiyet," yeni sezonunda da iddialı. Yönetmen koltuğunda Onur Saylak'ın oturduğu, usta yazar Hakan Günday'ın kaleminden çıkan senaryo ile izleyiciyi etkilemeye hazırlanan dizi, başta Haluk Bilginer olmak üzere güçlü kadrosuyla ekranlara geri dönüyor.

Dizinin yeni sezonu, sürpriz isimlerle dolu. İlk sezonda yer alan başarılı oyuncuların yanı sıra usta oyuncu Erdal Özyağcılar, İlker Aksum, Nergis Öztürk, Şehsuvar Aktaş, Nihal Koldaş, Eda Şölenci, Ayşen İnci, Burhan Öçal, Ömer Duran, Erkan Taşdöğen, Feridun Koç, Salih Usta gibi önemli isimler de yeni sezonda boy gösterecekler.

Ayrıca, Füsun Erbulak, Nurseli İdiz ve İzzet Günay gibi duayen oyuncular da uzun bir aradan sonra "Şahsiyet"in yeni sezonunda izleyicilerle buluşacaklar. Bu sezonun konuk oyuncusunun ise Cansu Dere olması heyecanı bir kat daha arttırıyor.

"Şahsiyet," izleyicilere intikamın gölgesinde bir hesaplaşma serüveni sunmaya hazırlanıyor. İlk sezonda Alzheimer teşhisi konulan Agâh Beyoğlu'nun karakteri, bu sezon daha da karmaşık ve "şahsi" bir hal alacak. Adalet arayışının insan doğasının karmaşıklığı ve hafıza üzerinden ele alındığı yeni sezon, 13 Kasım'da GAİN ekranlarında izleyiciyle buluşacak. İntikamın gölgesindeki bu hikaye, izleyicilere unutulmaz bir deneyim vadederken, "Şahsiyet" dizisinin hayranları heyecanla yeni sezonun başlamasını bekliyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)