"Yaren Leylek" Sinema filmi için vizyon tarihi verildi.
26 Ekim 2023

Başrollerini Buğra Gülsoy, Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir, Azra Aksu, Emir Ali Doğrul, Atahan Çatalbaş, Meral Çetinkaya, Tarık Papuçcuoğlu, Murat Kılıç, Cenk Gürpınar, Işınsu Zırh ve Ayfer Tokatlı gibi usta oyuncuların paylaştığı "Yaren Leylek" adlı sinema filminin yönetmen koltuğunda Onur Uzun oturuyor. Arzu Yurtseven'in kaleme aldığı film 26 Ocak 2024 tarihinde izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Bu tarihten itibaren sinema tutkunları, Arzu Yurtseven'in özgün senaryosu ve Onur Uzun'un yönetmenlik yeteneğiyle harmanlanan bu özel yapımı beyazperdede izleme fırsatı bulacak. 

“Kuşa dönüşen her sevgi, sevgiye dönüşen her yolculuk için…”

Film, Adem'in annesinin hamile olduğu haberi üzerine, ailesiyle birlikte babaannesinin evine gitmesiyle başlar. Henüz bir kardeşi olma fikrine alışamamış olan Adem, bu süreçte Leylek Yaren ile tanışır. İkilinin başta sıradan gibi görünen arkadaşlıkları, zamanla özel ve büyülü bir hal alır. Ancak, beklenmedik olaylar ve sürprizlerle dolu bir dünya, onların bu dostluğunu sıra dışı bir maceraya dönüştürür.

"Yaren Leylek", duygu dolu bir hikaye, unutulmaz karakterler ve gizemli bir dünya ile seyircisine kucak açan bir yapım olarak dikkat çekiyor. "Yaren Leylek", 26 Ocak 2024 tarihinde vizyona girecek ve izleyicilerle buluşacak.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)