Bodrum'un Yüzü Belgeseli ile Bodrum'un Sırlarını Keşfedin!
25 Ekim 2023

Türkiye'nin gözde tatil ve Türkiye'nin incisi Bodrum, sadece güzel plajları ve eğlenceli gece hayatıyla değil, aynı zamanda pek çok kişinin bilmediği derin hikayelere ve değerlere ev sahipliği yapıyor. "Bodrum'un Yüzü" belgeseli, bu gizli hazineleri gün yüzüne çıkararak izleyicilere yeni bir perspektif sunuyor. Dünya genelinde adını duyurmuş ve birçok turistin favori tatil destinasyonu olan Bodrum, Cumhuriyetimizin 100. Yılında, 29 Ekim 2023 tarihinde, seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 

Belgesel, Bodrum'un tanınmış güzelliklerinin ötesine geçerek, beldenin derinliklerine inerek ve burada gizlenmiş ilginç hikayeleri gün yüzüne çıkaracak. Bodrum'u Bodrum yapan, ona özel bir dokunuş katan isimlerin etkileyici yaşam öykülerini ve bölgeye katkılarına odaklanacak.

Bodrum'un sadece turistik yönünü değil, aynı zamanda bu özel bölgenin kültürel mirasını ve tarihini keşfetmeyi amaçlayan belgesel, izleyicilere sürpriz dolu bir yolculuk vaad ediyor. Bodrum'un bilinmeyen yüzünü aydınlatan belgesel, beldenin özündeki zenginlikleri, sanatı, kültürü ve insan hikayelerini merak edenleri bekliyor.

Bodrum'u Bodrum yapan, ona özgü bir dokunuş katan pek çok değerli ismin etkileyici hikayelerini gün yüzüne çıkarıyor.

Toplamda 8 bölümden oluşan belgesel, her biri 20-35 dakikalık bölümleriyle izleyicilere geniş bir perspektif sunuyor. Turizmden müziğe, sanattan yerel mesleklere kadar uzanan konular, izleyicilere Bodrum'un zengin ve çeşitli dokusunu keşfetme fırsatı tanıyor.

Belgesel projesinde yer alan değerli isimler arasında Sibel Kabaağaçlı, İsmet Cengiz, Erman Aras, Yücel Köyağasıoğlu, Cengiz Oral, Galip Gür, Aysu Türkoğlu, Lena Erdil, Dağlarca Çağlar, Ali Subaşıoğlu, Kaan Çakır, Muzaffer Akyol, Erkan Oğur, Derya Alabora, Fatih Erkoç, ve Selçuk Yöntem gibi tanınmış ve saygı görmüş 70 isim yer alıyor.

"Bodrum'un Yüzü" belgeseli, izleyicilere Bodrum'un klasik kartpostallardan öteye giden, dokunaklı ve düşündürücü bir yeni bir bakış açısı sunmayı hedefliyor. Gizli kalmış hikayeler ve değerlerle bezeli bu belgesel, Bodrum'un gerçek ruhunu yakalamak isteyenleri bekliyor.

Yönetmen Raşit Algül'ün kamera arkasında olduğu ve yapımcılığını Raşit Algül ile Murat Oğan'ın üstlendiği "Bodrum'un Yüzü" belgeseli, 29 Ekim'de izleyicisini bekliyor olacak.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)