Çok Aşk filminin görkemli galası Kanyon Paribu Cineverse’te gerçekleşti.
25 Ekim 2023

Hasan Can Kaya'nın senaryosunu yazdığı ve oyunculuğunu üstlendiği "Çok Aşk" adlı film, Muzaffer Yıldırım'ın yapımcılığında geçtiğimiz akşam Kanyon Paribu Cineverse'de düzenlenen galasıyla izleyicilerle buluştu. Film, kariyerine ve sevgilisine "çok aşk"la bağlı olan Coşkun'un hikayesini anlatarak, aynı zamanda Türkiye'nin toplumsal yolculuğuna da tanıklık ediyor. Gala gösterimi öncesinde, Hasan Can Kaya filmi "hayat kadar gerçek, hayat kadar komik ve hayat kadar duygusal" olarak özetledi.

Gala, Türkiye'nin iş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Film ekibi, misafirlerden övgüler aldı ve izleyiciler, filmi izlerken hem kahkaha hem de hüzün dolu anlar yaşadı. "Çok Aşk," 27 Ekim tarihinde vizyona girecek ve izleyicilere duygu yüklü bir hikaye sunmayı amaçlıyor. Coşkun'un aşkla örülü hayatının yanı sıra Türkiye'nin toplumsal gelişimine dair çarpıcı bir perspektif sunarak dikkat çekiyor.

Film, bir korsan film satıcısının aşk hikayesini beyazperdeye taşıyor. Bu eğlenceli ve duygusal hikaye, Hasan Can Kaya'nın mizahi dokunuşuyla zenginleşirken, güçlü bir film kadrosuyla beyazperdeye taşınıyor. Filmin galası, güçlü film kadrosu ve ilginç hikayesiyle dikkat çekti. Galaya, filmdeki oyuncular Hasan Can Kaya, Büşra Pekin, Barış Yıldız, Ege Aydan, Bahtiyar Engin, Berkan Şal  yönetmen Kıvanç Baruönü ve filmin yapımcısı Muzaffer Yıldırım katıldı. Galada, film ekibi seyircilerden büyük beğeni aldı ve katılımcılar, filmin keyifli atmosferinde unutulmaz bir gece geçirdi.

Arda- Aslıhan Turan

 

Hasan Can Kaya'nın kız arkadaşı 'Ayla' karakterini canlandıran Büşra Pekin, filmin galasında şu açıklamalarda bulundu: “Filmde yaşı küçük bir karakteri oynuyorum fakat yaşına göre olgun, akıllı bir karakter Ayla. Üniversite çağlarında ve kolay kolay erkekler ilgisini çekmiyor. Coşkun’un işi de bu durumda ekstra zor hale geliyor. Coşkun ne dese bir cevabı var ve bu da onu daha ulaşılmaz yapıyor. Fakat Coşkun’un aşkı, ilgisi onu bir zaman sonra etkisi altına alıyor. O zaman da başka engeller çıkıyor. Geri kalanı filmde. İyi ki geldiniz hepinizi çok seviyoruz.”

Türkiye'nin merakla beklenen filmi "Çok Aşk," Nulook Production ve HACK Creative iş birliğiyle gerçekleştirilen ortak yapımcılığıyla sinemaseverlerle 27 Ekim tarihinde buluşmak için gün sayıyor.

Acun Ilıcalı- Ayca Çağla Altunkaya

Büşra Pekin- Hasan Can Kaya

Cemal Canseven

Cem- Ronit Hakko

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)