''Son Akşam Yemeği'' Filminde İngiliz Komutan Wilson'ı Canlandıran Cemal Hünal senaryoyu okuyunca duygulandığını dile getirdi.
16 Ekim 2023

Levent Onan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu bu yılın en merakla beklenen ve konuşulan filmi '' Son Akşam Yemeği'' 27 Ekim’de vizyona girme hazırlığı yapıyor. Ayla Hacıoğulları ile Vilmer Özçınar’ın senaryosunu kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosu kadar senaryosuda başarılı. Engin Şenkan, Onur Tuna, Pelin Akil, Necip Memili, Aslı Tandoğan, Azra Aksu, Cemal Hünal gibi başarılı isimlerin bulunduğu kadroda Cemal Hünal, İngiliz Komutan Wilson karakterine hayat veriyor.

Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümünde “Son Akşam Yemeği” filmi tıpkı Çankaya Köşkü’nün mutfağında olduğu gibi, farklılıklarımıza rağmen bir araya geldiğimizde “imkansızı başarabiliriz” mesajı veriyor. 

Senaryoyu okuyunca duygulandığını dile getiren Cemal Hünal; “Çok şaşırtıcı, tanımaya değer karakterlerin bulunduğu, çok güzel bir senaryoydu. Duygulu bir okuma seansıydı benim için. Rolümle ilgili olarak önce şaşırdım, biraz da tedirgin oldum. İngilizce repliklerde rahattım ama İngiliz bir subayın Türkçe konuşurken nasıl olacağını sinema için estetik olarak derlemek zorundaydım, bu açıdan da rol çok ilgimi çekti” dedi.

Set ortamı olağanüstüydü. Dekor, dekora gösterilen önem, kostümler, tarihi gerçekliğe uymak için gösterilen çaba… Gerçekten giydiğim en iyi üniformaydı. Üzerime öyle bir oturdu ki kostümü dikenlerin ellerinden öpmek istiyorum. Çok güzel bir çalışma ortamıydı. Engin Şenkan’la beraber çalışmak çok kıymetli bir deneyimdi. Çok şanslı bir kariyerim oldu. Tuncel Kurtiz, Nur Sürer, Çetin Tekindor, Yılmaz Gruda ve şimdi de Engin Hocayla oynadım. Gerçekten şanslıyım” diye ekledi.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)